Punka på väg till en kund

Jag var på väg till en kund häromdagen och jag skulle fotografera en viktig händelse. Men vad händer? Jo , halvvägs till kunden får jag punktering på bilens däck! Jag försökte lyfta bilen med dess medföljande domkraft men den stod inte stadigt och arbetet kändes ytterst osäkert. Vad skulle jag göra? Jag stod där, mitt ute i ingenstans och hade bråttom! Då kom en bil förbi. Som tur var hade de en rejäl domkraft med sig och tid att hjälpa mig. Däcket var bytt på en kvart! Jag blev lite sen men inte så sen som jag kunde ha blivit. Det var när jag kom hem som jag genast gick på nätet och köpte en rejäl domkraft att ha i bilen. Är det något du söker till bil kan jag rekommendera dig att gå till skruvat. Där finns det mesta i bilväg.

Behöver du något till bilen?
Däck kan behöva ersättas

(Visited 1 times, 1 visits today)