Backar tillbaka den tekniska utvecklingen

För oss fotografer är teknik väldigt viktigt. Våra kameror, stativ, objektiv, ja listan över prylar som är nödvändiga kan göras lång. Sedan har vi naturligtvis mobilkamerorna, de har blivit bra de senaste åren, den tekniken har verkligen utvecklats. Nästan alla äger idag en mobiltelefon som de kan rycka fram och ta fantastiska ögonblicksbilder med. Jag har den senaste tiden börjat fundera på om jag ska köpa lite analog utrusning, som motvikt till all topp-teknik som jag och alla andra ständigt springer efter. Tänk om bilderna blir annorlunda på ett charmigt och konstnärligt sätt om man backar och går tillbaka till en analog kamera? En kamera med ett stort härligt objektiv som man får vrida på tills man är nöjd. Ja, jag tror att jag ska låna lite pengar och se vad jag kan hitta för begagnade kameror och objektiv. Sedan lovar jag att berätta både om dem och kamerorna i bloggen.

Analog kamera i solljus

(Visited 1 times, 1 visits today)